Met deze uitvinding lopen we binnenkort veilig op blote voeten

Bye bye slippers

Er zijn heel wat plekken buitenshuis waar we graag blootvoets rondlopen. Op een zonvakantie bijvoorbeeld, aan het zwembad of op het strand. Maar ook bij een zogenaamde staycation zijn er genoeg situaties waar we op blote voeten rondhuppelen, zoals in de tuin, het park of gewoon op straat. Het grootste nadeel van op blote voeten rond te lopen is dat de onderkant van je voeten niet beschermd zijn. Tijdens de zomermaanden is het zand superwarm, wat wel eens pijnlijk kan zijn. Ook in de zee is het belangrijk dat je je voeten beschermt, voor scherpe schelpen of stenen bijvoorbeeld. Een ongelukje is snel gebeurd.

 

nakefit1

 

Maar nu is er Nakefit, een soort van sticker die je op de onderkant van je voeten moet plakken. Die laag moet je voeten beschermen tegen de ondergrond, zodat je veilig blootvoets kan rondhollen. Zo zijn je voeten beschermd tegen allerhande vuil en gevaarlijke objecten zoals glasscherven of steentjes, maar ook tegen de hitte van warm zand of beton. Nakefit is ook waterproof en slipvrij. Ideaal dus voor aan zee en aan het zwembad, en zeker een must voor kinderen. Zo worden allerhande ongelukjes aan het zwembad vermeden. Maar ook tijdens een beach party kan je voortaan je slippers wegbergen en met Nakefit in het zand dansen zonder angst voor glasscherven.

LEES OOK:  Kleine transparante speaker

 

 

Nakefit bestaat in drie kleuren: blauw, roze en zwart. Je kan deze handige voetstickers nu bestellen voor 30 euro via Kickstarter, dan krijg je een pakketje van 10 paar. Na de bestelling krijg je nog een korte vragenlijst waarin je de maten van je voeten moet doorgeven, alles voor een perfecte fit. Helaas heb je ze pas in Oktober dit jaar in huis en kan je ze dus deze zomer nog niet meenemen op reis.

Ontdek Nakefit

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De meest irritante momenten in een mensenleven

Het meest exclusieve hondenhok ter wereld