De ultieme survival kit

Wanneer we op reis gaan, zullen we ons vooral focussen om een deftige reisapotheek aan te leggen. Maar het gebeurt geregeld dat we toch iets belangrijks vergeten. Denk maar aan naald en draad om kledij te repareren, een pincet, … Nu, afhankelijk van het type reis is er dus een gepaste survival kit nodig.

Worst Case creëerde een gepaste survival kit vol met items die je bij de ergste situatie uit de nood kunnen helpen. Wanneer je ziet wat er allemaal inzit, dan geloof ik dat je zelfs in de grootste middle of nowhere alles mee hebt om je te redden.

worst-case-survival-kit-3

Alles voor een worst case scenario

De inhoud: een ligtent, meerdere manieren om vuur te maken, een systeem om water te zuiveren, een klein EHBO pakket, een kit om vissen te vangen, een compas, een mini-zaag, Rite-In-The-Rain papier en potlood, een blikopener, een naald, een pincet, 550 parakoord, een lijmstick voor snelle reparaties, 100MPH tape, veiligheidsspelden, een zaklamp en een signaal-spiegel. Alles past mooi in een waterproof Pelican 1010 kistje.

worst-case-survival-kit-4

Eentje om in het achterhoofd te houden wanneer je je volgende rugzakvakantie plant naar de andere kant van de wereld. Worst Case got you covered..

Ontdek Worst Case

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cactus(lampjes) in huis

Bikesphere maakt fietsers meer zichtbaar door een cirkel van rood licht.