Vanaf nu maak je je glas Coca Cola gewoon zelf!

Zelf een glaasje Coca Cola thuis bereiden, dat kan! Keurig Green Mountain lanceerde onlangs hun Keurig KOLD drinkmaking system, een toestel die net als Sodastream koolzuurhoudende drankjes kan fabriceren. Keurig maakte al faam bij warme dranken en besliste onlangs om ook de koude dranken industrie aan te pakken. Onderzoek toont aan dat er in een gewoon gezin meestal slechts één koffieliefhebber is, terwijl iedereen wel van frisdrank houdt.

Het nieuwe apparaat werd ontwikkeld in een strategische samenwerking met The Coca Cola Company en geeft consumenten de mogelijkheid om een aantal bruisende en niet-bruisende drankjes te bereiden in slechts 90 seconden. Én dat met slechts een druk op de knop. De drankjes zijn perfect van bruis voorzien, hebben de juiste temperatuur en hoeveelheid (30 cl) en dat allemaal zonder dat het apparaat een CO2 fles bevat.

 

Met Keurig KOLD kan je een aantal bekende drankjes maken zoals CocaCola, CocaCola Light, CocaCola Zero, Sprite and Fanta. Vitamin Water, thee, energie- en sportdrankjes zullen daarna volgen.

 

 

 

De ingenieurs bij Keurig deden er 5 jaar over om deze drankjesmaker op punt te zetten. Het systeem werkt met pods, en die moeten nu eenmaal de juiste hoeveelheid siroop bevatten om telkens tot een perfect drankje te komen.

LEES OOK:  Coole skateboards gemaakt van flessendoppen

 

Keurig KOLD is vanaf nu beschikbaar op Keurig.com en zal vanaf oktober ook verkocht worden in een aantal Amerikaanse steden.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

diving-18

Prachtige onderwaterwereld in beeld

4-okt.-2015-08-00-06

Flyte laat een gloeilamp zweven