Meer hygiëne met deze handdoek met houtskool

Heb je je al ooit afgevraagd hoe hygiënisch je handdoek wel is? Het is echt wel belangrijk om hier eens bij stil te staan, want er helaas zijn de vele bacteriën die op je handdoek zitten onzichtbaar. Geloof ons, ze zijn er wel. En we hebben deze beestjes liever niet op onze huid.

temkho 1

Ok, het klopt dat ons immuunsysteem zijn werk wel doet en deze massa aan bacteriën wel aankan. Maar als er nu eens een makkelijkere manier zou zijn om de hoeveelheid aan deze beestjes op ons lichaam te beperken, dan zou dat wel fantastisch zijn toch? Wel, nu is er Temkho, een innovatieve manier om bacterievrij je dag te beginnen.

LEES OOK:  Met deze iQ wekker krijg je elke ochtend een portie brein training

Temkho ontwikkelde handdoeken die geïnfuseerd zijn met niets minder dan houtskool. Houtskool staat nu eenmaal gekend voor zijn sterke anti-bacteriële werking. Met deze handdoeken heb je naast minder microben, ook minder kans op schimmel, en infecties. En nog een voordeel is dat je handdoek elke dag lekker fris zal ruiken. En voor wie nog een stapje verder wil gaan en ook zijn bed bacterie-vrij wil maken zijn er deze beddenlakens met koper. Die zouden over gelijkaardige eigenschappen beschikken en er zelfs voor zorgen dat je beter slaapt.

 

temkho 3

Temkho kan je nu voorbestellen op Kickstarter. Je kan er voor 30 euro een badhanddoek bestellen. Voor 41 euro heb je dan weer een pakket met badhanddoek, gewone handdoek en gezichtsdoekje. Verzending is voorzien voor november 2017, dat wordt dus wel nog eventjes wachten.

LEES OOK:  Snapchat lanceert Spectacles

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

curvilux-smart-nightstand

Er is nu ook een slim nachtkastje

Clear-Coffee-2

Deze transparante koffie houdt je tanden mooi wit