Een (vulkaan)explosie aan zakdoekjes

We vonden weer een leuke en unieke verpakking. Bijna zo cool als een het schaap met wattenstaafjes en de pastaverpakking met kapsels. Vandaag hebben we een unieke verpakking voor Kleenex, de grote zakdoekjesproducent. De verpakking is piramidevormig en ziet er eigenlijk uit als een vulkaan. De verpakking heet dan ook heel toepasselijk Tissues’ Explosion.

Wanneer je een zakdoekje nodig hebt om een traantje weg te pinken of je neus te snuiten, kan je bovenaan de top van de vulkaan losmaken. Dan kan je daar een zakdoekje uit de verpakking trekken. Het volgende zakdoekje komt al piepen uit de top van de vulkaan. Zo lijkt het net alsof de vulkaan aan het roken is en op uitbarsten staat. Cool!

Deze verpakking was een onderdeel van een studentenproject. Designer Myrto Lazaridou vond dat uitbarstende vulkaan een mooie link legt met de symptomen van iemand die ziek is: pijne keel, hoge koorts en een lopende neus.

 

 

 

(h/t: packagingoftheworld.com)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ramen worden de nieuwe zonnepanelen

Dit zijn de nieuwste lanceringen in de voeding