Een ware whisky sensatie met deze houten glazen

Whisky drink je in stijl. Er zijn dan ook tal van coole gadgets voor de ware whisky liefhebber. Denk maar aan deze adventskalender voor mannen met heel wat whisky “proevertjes”. Of deze coole zwevende glazen, die zijn uiteraard super!

Vandaag hebben we weer een musthave voor de liefhebbers van deze drank, namelijk de Madison & Oak glazen van Nisnas Industries. Deze bestaan helemaal uit eikenhout met een top uit roestvrij staal. Het hout komt van Amerikaanse Witte Eikenbomen en werd behandeld door honingwax. De ring uit staal heeft als doel om het eik te scheiden van de smaakervaring. De vorm van dit glas is zoals de naam al verklapt gebaseerd op het originele Madison glas, wel in een kleiner formaat. Volgens kenners de perfecte vorm voor een perfecte smaakervaring.

Whisky drinken in stijl komt wel met een prijsje. Een Madison & Oak tumbler kost omgerekend zo’n 56 euro. Je kan ze nu nog bestellen aan vroegboekprijsje via Kickstarter, dan heb je ze februari 2018 in huis. Een leuk cadeau voor een whiskyfan.

Ontdek Madison & Oak

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze Eleven kaars bloedt wanneer je hem brandt

Slaap een nachtje in het LEGO huis