Was je favoriete kledij in minder dan vijf minuten

We kunnen er niet aan onderuit, we moeten van tijd tot tijd toch eens een wasje draaien als we met propere kledij voor de dag willen komen. Wanneer je over een nieuwe en dus milieuvriendelijke wasmachine beschikt, kan dat wel eens wat tijd innemen. Maar het kan ook veel veel sneller én zonder elektriciteit!

gentlewasher-wasmachine

Met Gentlewasher van Monono kan je voortaan waar je ook bent altijd even een wasje draaien. Gentlewasher is als het ware een mobiele wasmachine. Het toestel weegt ongeveer twaalf kilogram en is compact genoeg om mee te nemen op vakantie, maar het is ook wel leuk om zo’n snelle wasmachine thuis ter beschikking te hebben. Hij is perfect voor kleine wasjes tot 3 kg en ideaal voor delicate stoffen zoals lingerie, zijde, wol en kasjmier. Die kan je voortaan heel voorzichtig wassen.

De machine beschikt over een speciaal ontworpen wastrommel die ervoor zorgt dat je kleren worden vermengd met water en wasmiddel. Op die manier hoef je uiteindelijk maar enkele minuten te zwieren om je kledij proper te maken. Jawel, je leest het goed, je moet hem dus wel zelf 5 minuten draaiende houden. De Gentlewasher werd gemaakt met focus op het milieu. Hij verbruikt slechts een fractie van het water dat een gewone wasmachine gebruikt, je hebt veel minder wasmiddel nodig én het apparaat heeft geen elektriciteit nodig. En het grootste voordeel is uiteraard dat je binnen 5 minuten propere kledij hebt.

LEES OOK:  Een iglo voor in je tuin

Je kan deze Gentlewasher nu bestellen via Indiegogo. Voor 268 euro haal je een exemplaar in huis.

Ontdek Gentlewasher

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze drie-in-een modulaire tent is de nieuwste kampeermusthave

Deze mobiele BBQ is volledig biologisch afbreekbaar