Deze weegschaal toont je waar je afgevallen of bijgekomen bent

Velen onder ons staan geregeld eens op de weegschaal. En diegenen die geregeld in de gym te vinden zijn doen het wellicht bijna dagelijks. Maar dan is een cijfer als je gewicht niet genoeg. Veelal wordt de voortgang ook bijgehouden door middel van foto’s. Maar met de ShapeScale 3D Body Scanning Scale zijn die laatste binnenkort overbodig. Deze coole weegschaal beschikt namelijk over een 3D scanner die naast je gewicht te meten ook een hele scan zal maken. De 3D scanner is gemonteerd op een arm die helemaal rond je lichaam zal gaan om zo in minder dan een minuut een volwaardige scan te maken van je lichaam.

shapescale2

En dat is niet alles. Gebruikmakend van heatmaps, kan de weegschaal direct ook tonen waar je gewicht bijgekomen of verloren bent en zal het ook percentages spieren en vet berekenen. Handig! Hij laat je ook doelen opzetten en opvolgen op een visuele manier, wat het sporten of afvallen veel makkelijker maakt. 

Je kan hem nu bestellen voor 300 dollar, omgerekend 254 euro.

Ontdek ShapeScale

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Doe je was in slechts 10 minuten

Dit is wellicht de stoerste eenwieler van het moment.