Deze yogamat rolt zichzelf op

Velen trekken wekelijks richting de yogastudio voor een sessie kracht en flexibiliteit, rust en fun. Jawel, yoga is heel erg populair de laatste jaren. En dat zien we ook in tal van gadgets en accessoires die almaar opduiken, Zoals deze Yo Yo Mat bijvoorbeeld. een coole yogamat die zichzelf automatisch zal oprollen eens je yoga- of fitnesssessie gedaan is. Het systeem doet ons denken aan die armbandjes die we vroeger als kind hadden, die we gewoon rond onze arm konden slaan.

yoyo-mat 

Oei, dat automatisch oprollen, kan ik dan plots per ongeluk tussen mijn matje gerold zitten? Neen! Dankzij een slim systeem in de mat rolt deze YoYo Mat nooit op als je dat niet wilt. Nog een positief weetje is dat de dubbele band van deze mat ervoor zorgt dat hij altijd precies recht wordt opgerold. Deze mat is voor de echte fans, want met een prijs van 79 dollar is de mat niet goedkoop. Maar dan heb je wel zo’n coole slimme yogamat.

Ontdek Yo Yo Mats

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze laser graveur past gewoon in je hand

Fitbit Blaze Review