Creëer een comfortabele zetel met deze stoffen bouwstenen

De nieuwe generaties zullen alsmaar kleiner wonen in vergelijking met hun ouders doordat ze een beperkter kapitaal hebben. Ook urbanisatie en de groei van de bevolking kunnen hier wel een aandeel in zijn. Huur en aankoop van woningen en gronden, zeker in de stad zullen stijgen. Dit vraagt voor small-space solutions, plaats besparende oplossingen. Er zijn al tal van die slimme interieur items op de markt, denk maar aan de modulaire houten wand van RIGI design. In de toekomst zullen meubelen meerdere functies moeten hebben, compact en slimmer moeten zijn om in kleine ruimtes goed te functioneren. Kasten zullen ook moeten dienen als zit- en werkoppervlak en de mogelijkheid bieden om je gsm op te laden en muziek te laten spelen zoals de SmarTable.

 

All in one zetel

Deze eenvoudige blokvormige stoffen zetel Moon van Lina furniture met uitdagende kleuren heeft meer te bieden dan je denkt. Je kan de kussens van de blokken opentrekken, verschuiven of verplaatsen om verschillende vormen te bekomen. De zetels kunnen ook dienen als een lage tafel. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan de Moon zetel zelfs op elkaar stapelen om ruimte vrij te maken voor een feestje of om je yogamat uit te rollen.

LEES OOK:  Kast of eetkamer? Dit meubilair is het allebei

Moon kan je ook in een smal formaat krijgen voor de kids en ombouwen tot een wip of een kasteel, perfect voor de slaap of speelkamer. Lina furniture staat bekend voor zijn small-space solutions die het leven van de gebruiker makkelijker maakt.

Een Moon zetel kan je kopen voor €350 euro. De editie voor kinderen kost €260. Moon komt voor in verschillende kleuren zodat deze mooi opgaat in je interieur of een gewaagd statement piece wordt. Bouw met deze stoffen bouwstenen tot je comfortabel zit.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Haal de barista in jezelf naar boven met deze Spice Pen.

Van plastic afval tot cool design voor de kids