Zo speel je je oude cassettes af

Waar is de tijd dat muziek nog op cassettes te beluisteren was. Inderdaad, heel lang geleden. Zoals dat gaat met veel vintage dingen, worden tal van innovaties gelanceerd die dingen van vroeger weer tot leven willen wekken. Denk maar aan alle platenspelers die we het afgelopen jaar hebben gedeeld.

elbow_casette_player_2

 

Geef je oude cassettes een nieuw leven

Het Hongaarse bedrijf BrainMonk wil ons weer naar cassettebandjes doen luisteren. En neen, daarvoor is geen old school cassettespeler of walkman voor nodig. Elbow is een apparaatje dat je op gelijk welk cassettebandje kan bevestigen. Je plugt er nog een koptelefoon of oortjes in en klaar. Nu kan je genieten van je oude cassettes met eigen muziek of hits van de jaren 90.

elbow_casette_player_1

De Elbow is echt klein, wat ervoor zorgt dat je het hele afspeelproces makkelijk van dichtbij kan bekijken. Hij kreeg zijn naam door zijn L-vormig design. Het toestelletje beschikt over een metalen clip, zodat je hem kan vastmaken aan je kledij of tas.

Momenteel gaat dit nog om een concept dat misschien wel nooit op de markt zal komen. Maar als we het succes van alle coole platenspelers bekijken, zou dit wel kunnen slagen.

 

(h/t Brainmonk)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit toestelletje zorgt voor een betere zithouding

Getest! Nintendo Switch en Zelda Breath of the wild